Terug naar overzicht

Ref. La Prestige

LEOPOLDSBURG : RESIDENTIE LA PRESTIGE - EXCLUSIEF WONEN: 12 appartementen met handelsuimtes.

100% VERKOCHT

Nieuw te realiseren appartementencomplex 'La Prestige' in het centrum van Leopoldsburg, op de hoek van de Stationsstraat met de Leonardstraat.

De inplanting van dit appartementencomplex bevindt zich op wandelafstand van alle belangrijke voorzieningen, horeca, winkels, ontspanning, cultureel centrum, gemeentehuis, openbaar vervoer... kortom alle voordelen van een centraal gelegen appartement.

EXCLUSIEF WONEN : 12 APPARTEMENTEN MET HANDELSRUIMTES

Op gelijkvloers:
. Bevindt zich een handelsruimte met erg goede commerciële ligging wat betreft zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Op de eerste verdieping:
.Bevinden zich 2 appartementen met 1-slaapkamer en 3 appartementen met 2-slaapkamers met ruime terrassen van minimaal 9 m².

Op de tweede verdieping:
.Bevinden zich 2 appartementen met 1-slaapkamer, 1 appartement met 2-slaapkamers en 1 appartement met 3-slaapkamers met ruime terrassen van minimaal 9 m².

Op de derde verdieping:
.Bevinden zich 3 loftappartementen met resp. 1 en 2-slaapkamers met ruime terrassen van minimaal 27 m².

Kelderverdieping:
.Hier bevinden zich 12 autostaanplaatsen met kelderberging.

Er is een mogelijkheid om op het terrein een garage met sectionale poort bij te kopen aan gunstige voorwaarden.

Het architectenbureau 'VERJANS PIETER ARCHITECTENBUREAU BVBA' heeft mooie appartementen uitgetekend met logische en praktische indelingen, veel lichtinval en een directe bereikbaarheid door middel van 2 trappenhallen met geruisarme liften.

Alle appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming door middel van warmtepomp, ventilatiesysteem, videofoon en ruime bestekken in afwerking.

Bij aankoop is een grote inspraakmogelijkheid en begeleiding voor de koper mbt indeling, materialen (keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren,...)

Kortom: meer dan de moeite waard om u hierover te informeren. Graag een afspraak? Aarzel niet om ons hierover te contacteren.
 

Neem contact op met onze vertegenwoordiger

Joris

E-mail: joris@limbo.be

Locatie

Stationsstraat 29
3970 Leopoldsburg