Terug naar overzicht

Ref. RESIDENTIE MAXIMILIAAN

LOMMEL : RESIDENTIE MAXIMILIAAN - STIJLVOL EN EIGENTIJDS WONEN IN HET CENTRUM VAN LOMMEL

Residentie 'Maximilliaan' staat voor wonen met uitstraling op een bevoorrechte locatie. Dit nieuw te realiseren handels - en appartementen complex is gelegen op de hoek van de Molse Kiezel met de Gasstraat; voorheen het vroegere tankstation 'Shell'.
U ontdekt hier alle troeven om aangenaam en comfortabel te wonen pal in het centrum van Lommel.

Met Residentie 'Maximilliaan' heeft u een bijzondere gelegenheid om dat ook echt te doen.

Architectenbureau D&A zorgde met zijn doordacht ontwerp voor een strakke moderne architectuur, vorm gegeven door een horizontale belijning toe te passen met lichte gevels en gevel brede raampartijen, perfect georiënteerd, die het daglicht binnenhalen waardoor er een aangenaam en ruimtelijk gevoel ontstaat. De inpandige ruime, minimaal 16m² groot, terrassen met magnifiek zicht op het dorpsplein zorgen voor de nodige privacy waarbij alle terrassen aansluiten op de open leefruimte en keuken.

De residentie bestaat uit een twee handelsruimtes en bovenliggend 8 energie zuinige luxe appartementen.

.op gelijkvloers: twee handelsruimtes met erg goede commerciële ligging wat betreft zichtbaarheid en bereikbaarheid
. op de eerste en tweede verdieping: elk 2 appartementen met 2 slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers
. op de derde verdieping: 2 appartementen met 2 slaapkamers

Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken zoals het gebruik van een ventilatiesysteem, zonnepanelen en vloerverwarming voldoen alle appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen.

In de kelderverdieping, met de luxe van een auto lift te bereiken, is er naast de autostaanplaatsen en bergingen, ruimte voorzien voor fietsenstalling en gemeenschappelijke bergplaats.

Bij aankoop is er een grote inspraakmogelijkheid en begeleiding voor de koper mbt de indeling, keuze materialen (keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren,...) zodat u het appartement naar eigen wens kan afwerken door kwalitatieve aannemers.

Er is slechts nog 1 Handelspand te koop.

Kortom: meer dan de moeite waard om u hierover te informeren. Graag een afspraak? Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Neem contact op met onze vertegenwoordiger

Joris

E-mail: joris@limbo.be

Locatie

Molsekiezel 22
3920 Lommel