Terug naar overzicht

Ref. spirNb_10

BALEN : RESIDENTIE KANTELBERG - KNAPPE MODERNE ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

Residentie 'Kantelberg' wordt een prachtig en uiterst duurzaam afgewerkt bouwproject bestaande uit drie gelijkwaardige delen elk voorzien van 4 appartementen.
Deze moderne nieuwbouwappartementen zijn gelegen langs de doorgaande weg Leopoldsburg/Balen, kort bij alle voorzieningen zoals supermarkten, horeca, scholen, openbaar vervoer.

Elke residentie (in totaal 3)bestaat uit :
. gelijkvloers : 2 appartementen met 2 slaapkamers met privaat terras en tuin
. verdieping 1 : 2 duplex appartementen waarvan 1 appartement met 3 slaapkamers en terras en 1 appartement met 2 slaapkamers met terras
. 14 open autostaanplaatsen en 4 carports achteraan
. gemeenschappelijke in en uitrit aan de achterzijde van het perceel
. alle appartement hebben een tuinberging in de tuin

Met zijn waardevolle architectuur en de zeer hoge en duurzame afwerkingsgraad voldoet dit project aan de allernieuwste normen op gebied van residentiële appartementsbouw.
De appartementen worden op een maximum E-peil van E-30 opgeleverd wat het deze het BEN-label oplevert. De energiezuinige kwaliteiten beginnen bij de hoogwaardige isolatiewaarden van de bouwschil, geheel conform de nieuwste normen. Door toepassing van hoogwaardige materialen en technieken (zoals het gebruik van een ventilatiesysteem (D-systeem-, vloerverwarming, zonnepanelen) voldoen de appartementen zowel wat energie als akoestiek betreft aan de nieuwste normen.

Iedere appartement heeft een ruim zongericht terras. Bij elk appartement hoort een staanplaats en berging (vrij te kiezen volgens aanmelding).
Ook aan de inrichting van de appartementen is veel aandacht bestaand waarbij u inspraak heeft - voor zover de bouwplanning dit nog toelaat - wat betreft de keuze van vloeren, stijl badkamer en keuken en binnendeuren.

Kortom, meer dan de moeite waard om u hierover te informeren. Graag een afspraak? Aarzel niet om ons te contacteren.

Gelijkvloers

Status Type Prijs Slk.  
Verkocht
Gelijkvloers app. 2
Verkocht
Gelijkvloers app. 2

Verdieping 1

Status Type Prijs Slk.  
Verkocht
Appartement 3
Verkocht
Duplex 2
Verkocht
Duplex 3

Verdieping 2

Status Type Prijs Slk.  
Verkocht
Duplex 2

Neem contact op met onze vertegenwoordiger

Joris

E-mail: joris@limbo.be

Locatie

Schoor 49-53
2490 Balen