Terug naar overzicht

Ref. spirNb_10-5

Residentie Kantelberg : appartement B_1.3

Residentie 'Kantelberg' wordt een prachtig en uiterst duurzaam afgewerkt bouwproject bestaande uit drie gelijkwaardige delen elk voorzien van 4 appartementen.
Deze moderne nieuwbouwappartementen zijn gelegen langs de doorgaande weg Leopoldsburg/Balen, kort bij alle voorzieningen zoals supermarkten, horeca, scholen, openbaar vervoer.

Met zijn waardevolle architectuur en de zeer hoge en duurzame afwerkingsgraad voldoet dit project aan de allernieuwste normen op gebied van residentiële appartementsbouw.
De appartementen worden op een maximum E-peil van E-30 opgeleverd wat het deze het BEN-label oplevert. De energiezuinige kwaliteiten beginnen bij de hoogwaardige isolatiewaarden van de bouwschil, geheel conform de nieuwste normen. Door toepassing van hoogwaardige materialen en technieken (zoals het gebruik van een ventilatiesysteem D-systeem-, vloerverwarming, zonnepanelen) voldoen de appartementen zowel wat energie als akoestiek betreft aan de nieuwste normen.

Iedere appartement heeft een ruim zongericht terras. Bij elk appartement hoort een staanplaats en berging (vrij te kiezen volgens aanmelding).
Ook aan de inrichting van de appartementen is veel aandacht besteed waarbij u inspraak heeft - voor zover de bouwplanning dit nog toelaat - wat betreft de keuze van vloeren, stijl badkamer en keuken en binnendeuren.

INDELING:
Eerste verdieping :
. inkomhal, gastentoilet, slaapkamer 1, badkamer, leefruimte met trap naar verdieping, keuken en aansluitend terras
Duplex verdieping
. nachthal, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer

Kortom, meer dan de moeite waard om u hierover te informeren. Graag een afspraak? Aarzel niet om ons te contacteren.