LOMMEL : RESIDENTIE ADELBERG 89-91

Adelberg 89, 3920 Lommel

 

Omschrijving

Residentie Adelberg 89 - 91 staat voor wonen aan de rand van de stadsring op wandelafstand van alle voorzieningen zoals horeca, winkels, supermarkten, scholen, etc.

Deze nieuwbouw residentie is een harmonieus geheel over 2 deelgebouwen van stijlvolle energie neutrale appartementen waarbij de achterzijde (tuin/terrassen) volop op de zon is georiënteerd.

Architectenbureau Loots zorgde met haar doordacht ontwerp voor een strakke moderne architectuur, vorm gegeven door lichte gevels en op de achterzijde gevel brede raampartijen, perfect georiënteerd, die het daglicht binnenhalen waardoor er een aangenaam en fris ruimtelijk gevoel ontstaan. De ruime, minimaal 12 m² groot, zuit/west georiënteerde terrassen zorgen voor de nodige privacy waarbij alle terrassen aansluiten op de open leefruimte en keuken.

De residentie bestaat uit 7 energie-neutrale luxe appartementen verdeeld over 2 deelgebouwen.
. op gelijkvloers: 2 x 2 appartementen met 2 slaapkamers met privaat terras en tuin met tuinberging
. op de eerste verdieping: 1 appartement rechts met 2 slaapkamers en 1 links met 3 slaapkamers; elk met privaat terras
. op de tweede verdieping: penthouse met 2 slaapkamers met privaat terras

De appartementen zijn luxueus opgevat met bijzondere aandacht voor de energieprestaties. Dit houdt onder meer in:
. de verwarmingsinstallatie werkt met een warmtepomp die zich voorziet van stroom door zonnepanelen; vloerverwarming voorzien
. ramen zijn voorzien van driedubbele beglazing;
. individueel ventilatiesysteem 'D'

In de kelderverdieping, te bereiken via de gemeenschappelijke inrit tussen de 2 gebouwen, is er naast de autostaanplaatsen en bergingen, ruimte voorzien voor fietsstalling en gemeenschappelijke bergplaats.

Bij aankoop is er een grote inspraakmogelijkheid en begeleiding voor de koper mbt de indeling, keuze materialen (keuken, badkamer, vloeren, binnenvloeren,...) zodat u het appartement naar eigen wens kan afwerken door kwalitatieve aannemers.

Door toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen qua energie aan de nieuwste normen met als extra troef vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar !!!

In deze residentie zijn er nog 4 appartementen te koop; 1 op gelijkvloers, 2 op de eerste verdieping en op de tweede verdieping.

Kortom: meer dan de moeite waard om u hierover te informeren. Graag een afspraak? Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Downloads

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Gelijkvloers app. € 276.500 2 12 m² 100 m² - -
verkocht Appartement € 308.130 2 21 m² 111 m² - -
verkocht Appartement € 335.180 3 21 m² 126 m² - -
verkocht Dakappartement € 289.640 2 11 m² 108 m² 1.445 m² -