TAXATIE - GRATIS WAARDEBEPALING

 

 
 

Wilt u de exacte verkoopwaarde van uw woning kennen, dan kan u ons vrijblijvend contacteren voor een gratis waardebepaling

We maken graag een afspraak om de woning die u te koop wil aanbieden samen te bekijken.

Eventueel overlopen we enkele punten om de woning aantrekkelijker te maken naar kandidaat-kopers toe.

We zullen u dan ook uitleggen hoe de vastgoedmarkt er de dag van vandaag uit ziet en wat er bij komt kijken alvorens uw woning in de verkoop kan.

U krijgt meteen ter plaatse ook een schatting van de waarde van  uw eigendom.

Het is de bedoeling dat u na deze afspraak zo correct en volledig mogelijk geïnformeerd bent inzake het te koop stellen van uw vastgoed.

Gratis waardebepaling

De waarde van uw eigendom hangt af van vele factoren: het type vastgoed, de grootte, de oriëntatie van het perceel, de omgeving, de buurt, de nabijheid van scholen ed., de staat waarin het verkeert, de evolutie van de markt, uw persoonlijke situatie…

Om de basis te kennen waarop u uw vraagprijs kan bepalen, baseert u zich best op een professionele schatting. Limbo Vastgoed kent de vastgoedmarkt door en door vanwege de jarenlange en dagelijkse ervaring en zal dan ook aan de hand van een grondige expertise de basis leggen om te komen tot een succesvol resultaat.

U kan ons uitnodigen om een professionele schatting te komen uitvoeren. Deze waardebepaling zal steeds eerlijk, realistisch, GRATIS en VRIJBLIJVEND uitgevoerd worden.

Indien u een officieel schattingsverslag nodig heeft zullen hiervoor kosten aangerekend worden.

Neem vandaag nog contact op voor een waardebepaling op het nummer 011 55 45 24

 

Joris Van Schuylenbergh: 0496 166 339
Kristof Mallants: 0472 047 633