OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE WONING OF APPARTEMENT ?

Wil je een woning of appartement verkopen of verhuren?

Limbo Vastgoed is een immokantoor met een pandenportefeuille op mensenmaat. De hyperpersoonlijke service laat de makelaar toe elk pand én de mensen aan beide kanten van de transactie zeer goed te kennen. Limbo vastgoed is de ideale partner om u hierbij te begeleiden van A tot Z. Onze aanpak is familiaal, betrokken en no-nonsens.

Panden in de kijker


Onze missie, visie & waarden

De vastgoedmarkt is in voortdurende evolutie en het wordt steeds moeilijker om het bos door de bomen te zien Daarom wil Limbo Vastgoed een betrouwbare partner zijn voor (ver)kopers en (ver)huurders. Elke vastgoedtransactie is voor ons een samenwerking waarbij we vanaf het eerste contact transparantie en persoonlijke service vooropstellen. Wij bieden u een ruimte waar u in alle vertrouwen kan praten over uw verwachtingen en wensen. Hierdoor gebeurt elke transactie met oog op uw belangen.

Duidelijke afspraken, open communicatie, perfecte voorbereiding en vastgoedadvies op maat zijn daarbij dé sleutelwoorden.

We zetten onze ervaring, en dat al 25 jaar, onze deskundigheid en kennis van de vastgoedmarkt graag actief in om uw pand met succes en tegen de beste voorwaarden te verkopen of verhuren.

slider image
slider image
Schatting

Schatting

Verkopen

Verkopen

Verhuren

Verhuren

1
Wij schatten uw vastgoed met zorg en kennis.
2

Limbo bv begeleidt u met de verkoop en bijhorende administratie.

3
Uw woning of appartement zorgeloos verhuren start met zekerheid en vaste huuropbrengsten.