Verkopen

VERKOPEN ZONDER ZORGEN

Denkt u aan uw woning, appartement of bouwgrond te verkopen ? Limbo bv begeleidt u met de verkoop en bijhorende administratie van uw woning, appartement of bouwgrond.

Een eigendom verkopen is voor de meesten onder ons een ingrijpende financiële beslissing en vaak ook een emotionele gebeurtenis. Op zo'n moment is er nood aan een ervaren partner die zich heel goed kan inleven in jouw bekommernissen maar ook heel open en deskundig adviseert zonder rond de figuurlijke pot te draaien. En uiteindelijk moet die samenwerking resulteren in een mooi verkoopresultaat.

Iedere eigendom vraagt een specifieke aanpak op maat, die bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Bij iedere verkoop gaan steeds uit van deze 5 pijlers :

Correcte waardebepaling : vastgoed verkopen start met een correcte prijsbepaling; wij adviseren een correcte prijs via een gratis waardebepaling.

Uitgebreide marketingmix : voor een optimale visibiliteit van uw eigendom zetten hoog in op reclame van uw pand; dit bestaat uit een online reclame op eigen website, portaalwebsites, sociale media, ...

Professionele fotografie : de eerste indruk is zeer belangrijk, daarom hechten wij het grootste belang aan het mooi in beeld brengen van uw eigendom dmv professionele fotografie.

Verkoopdossier : voor de tekoopstelling van uw pand zorgen wij voor een complete dossiersamenstelling met alle wettelijke verplichtingen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken én de kandidaat-koper correct kan informeren.

100% engagement : wij volgen uw dossier nauwkeurig op houden u hiervan op de hoogte.

Daarenboven stellen we uw woning of appartement proactief voor aan ons uitgebreid klantenbestand, hierdoor kan uw eigendom zelfs in alle discretie worden aangeboden. Overweegt u uw woning of bouwgrond regio Lommel te verkopen of wil u weten wat uw woning waard is voor verkoop? Neem vrijblijvend contact of vraag een gratis schatting!

U KUNT REKENEN OP DUIDELIJKE AFSPRAKEN, OPEN COMMUNICATIE EN PERFECTE VOORBEREIDING TOT AAN DE NOTARIËLE AKTE.


Joris Van Schuylenbergh

Joris Van Schuylenbergh

BIV: 500189