Mijn kantoor

Limbo bv, opgericht in 1998, is uitgegroeid tot een dynamische vastgoedmakelaar met een grote lokale ervaring in de regio Lommel en omgeving. Dankzij deze ervaring en beroepskennis van de immomarkt streef ik er naar u deskundig bij te staan met zorg en aandacht, in een persoonlijke sfeer.

Als makelaar ben ik mij ervan bewust van de draagwijdte die een vastgoedbeslissing met zich meebrengt, maar ook van de mogelijk onvoldoende kennis op juridisch, fiscaal en commercieel niveau waarin de (ver)koper of (ver)huurder zich soms bevinden.

Met volharding en gedrevenheid geef ik het beste van mezelf bij het realiseren van het 'dromen & wonen' van verkopers en kopers; verhuuders en huurders.

In alle gevallen garandeer ik u door een professionele en integere aanpak de beste oplossing voor uw vastgoedtransactie.

WAAROM IN ZEE GAAN MET LIMBO VASTGOED?

CONTACT

Als zaakvoerder ben ik al meer dan 20 jaar actief in de vastgoedwereld waar ik elke dag met veel plezier en passie mijn kennis en ervaring ten dienste stel van de mensen.

Geboren in Aalst (Oost-Vl) en na omzwervingen in Gent en Leuven uiteindelijk mijn stek gevonden in Lommel waar ik met veel enthousiasme deelneem aan het professioneel, sociaal en sportief leven. In mijn vrije uren ben ik graag actief bezig met sporten; zo kan je me wel eens terugvinden op de racefiets of in de sportschool.

Gsm : 0496/166 339 – Email : joris@limbo.be

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 500.189 (Erkend in België) - Joris Van Schuylenbergh
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)