Terug naar overzicht

Ref. Lommel, Venakkers D102

Nieuwbouwappartement, eerste verdieping, in een prachtige parkomgeving

GROEN EN DUURZAAM WONEN IN HARTJE LOMMEL, WEG VAN ALLE DRUKTE, IN EEN PARKOMGEVING
Thuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur?

Thuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur? Dat kan in Residentie Vennenpark!
Wonen in Residentie Vennenpark, dat is leven volgens je eigen ritme in een groene oase. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de unieke parktuin. Het kloppende hart van de site die de nieuwe buurt van zuurstof voorziet. Het wordt een fijne ontmoetingsplaats waar het gezellig toeven is.

Residentie Vennenpark is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe ontwikkeling 'In 't Ven'.  De autovrije zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. 

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen gelegen in het binnengebied 'In 't Ven tussen de Kapelstraat, de Lepelstraat en de Koningsstraat verdeeld over 3 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.
Bouwheer Evillas creëert binnen dit project energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort met bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 3 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 86m² tot 137m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over het groen. De mooie zongerichte terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan het park, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden over de toekomstige privacy.

Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met geothermische (grond/water) warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.

Kortom, Vennenpark biedt de ideale balans tussen wonen in het bruisende centrum en de rust en het groen van wonen in een park!

Appartement, eerste verdieping, met een bruto bewoonbare oppervlakte van 94,74m² en zongericht terras van 11,25m² bestaande uit :
. inkomhal, toiletruimte, nachthal, wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer, woon- en zitruimte, keuken, terras
. verplichte aankoop van 1 autostaanplaats en kelderberging


TROEVEN :
. fijne locatie: rustig en in het groen op wandelafstand van het centrum
. hedendaagse en hoogwaardige architectuur ontworpen door Sculp (IT) architecten
. optimale en kwalitatieve benutting van de oppervlakte
. geothermische (grond/water) warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen
. ventilatiesysteem type D
. gunstig E-peil (<E20)
. instapklaar afgewerkt volgens de wensen van de klant

Op zoek naar een appartement in een nieuwe groene stadsomgeving?
Wij maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak om dit prachtige project aan u voor te stellen.
Contacteer ons via 0496/166 339 of via mail joris@limbo.be.