Terug naar overzicht

Ref. Hechtel, Peerderbaan 12 - Blok I - 1.1

Residentie 'De Oester' : duurzaam, comfortabel, uitzonderlijk energiezuinig appartement te Hechtel

DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN IN KLASSE EN STIJL IN HECHTEL, DAT KAN IN RESIDENTIE 'DE OESTER'

Prachtig nieuwbouwproject : www.de-oester.be

Residentie 'De Oester', het nieuwste pareltje van 'Stado', biedt schitterende, luxueuze appartementen in twee 'Urban Villa's, omgeven door groen, en toch op een steenworp van het centrum van Hechtel.
Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 19 appartementen gelegen langs de Peerderbaan 12 verdeeld over 2 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.
Bouwheer 'Stado' creëert binnen dit project uitzonderlijk energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort met bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 2 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 89,66m² tot 124,44m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over de gemeenschappelijke parktuin. De mooie zongerichte terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan de gemeenschappelijke parktuin, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden over de toekomstige privacy. De uitpandige terrassen nodigen uit om van het heerlijke buitenleven te genieten en kijken uit over de gemeenschappelijke parktuin.

Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard aangeboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken, binnendeuren en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen van duurzame energie : verwarming met geothermische (grond/water) warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem 'D'.

Kortom, residentie 'De Oester' biedt de ideale balans tussen wonen omgeven door groen en in de onmiddellijke nabijheid van het centrum.

Appartement eerste verdieping met een bruto bewoonbare oppervlakte van 124,44m² en zongericht terras van 12,06m² bestaande uit :
. inkomhal, toiletruimte, nachthal, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer, woon- en zitruimte, keuken, terras
. 2 autostaanplaatsen en kelderberging


Informeer naar onze uiterst gunstige lanceringsvoorwaarden tijdens de verkoop!

De prijzen zijn INCLUSIEF :
. twee ondergrondse autostaanplaatsen
. twee of meer overdekte fietsstandplaatsen per appartement, vanaf 2 slaapkamers zijn er dat drie per appartement
. de vooraanleg voor het performant laden van elektrische wagens conform de code van de
goede praktijk
. een kelderberging in verhouding tot de oppervlakte van het appartement
. individuele geothermische warmtepompen met passieve koeling
. zonnepanelen voor ieder appartement op de platte daken
. volledig aangelegde gemeenschappelijke tuin met retentie- en irrigatiesysteem en LED-verlichting
. Bringme digitale brievenbussen en pakjesboxen, digitale conciërge, nummerplaatherkenning…

TROEVEN :
. Comfort en kwalitatieve buitenruimte kregen alle aandacht in dit prachtige ontwerp van de hand van architectenteam Orens- en Van Grimbergen.
. Gelegen op slechts 500 meter van het centrum van Hechtel, met talrijke winkels en vele andere faciliteiten, alsook vlakbij het openbaar vervoer.
. Een volledig aangelegde gemeenschappelijke tuin, uitgerust met een retentie- en irrigatiesysteem, samen met de groendaken, zorgt voor een duurzaam waterbeheer en een aangenaam microklimaat.
. Dankzij geothermische warmtepompen in combinatie met een ruim aantal zonnepanelen zijn de appartementen zo goed als energieneutraal en véle malen zuiniger als een “BEN” appartement.
. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en worden energie-efficiënt passief gekoeld gedurende warmere periodes. Samen met de groendaken en een zomerbypass op de ventilatiesystemen type D, wordt oververhitting tegengegaan.
. De kelder wordt dusdanig ingericht dat elke bewoner zijn eigen elektrische laadpaal kan plaatsen. De installatie zal worden aangelegd conform de code van de goede praktijk, die naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst zal worden omgezet in een wettelijke verplichting.
. Bijzondere aandacht gaat uit naar de akoestische prestaties van de appartementen, zowel op het vlak van omgevingslawaai, contact- en luchtgeluid, alsook installatielawaai.
. Digitale brievenbussen en pakjesboxen, digitale conciërge, toegangscontrole, nummerplaatherkenning en veel meer Bringme applicaties.
. Degelijke afwerkingsbudgetten; afwerking naar eigen keuze in de verschillende toonzalen aan scherpe prijzen.

Op zoek naar een duurzaam, comfortabel uitzonderlijk energiezuinig appartement in een nieuwe groene omgeving?
Wij maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak om dit prachtige project aan u voor te stellen.
Contacteer ons via 0496/166 339 of via mail joris@limbo.be.